PHILLY SANDWICH BAR

Recentreview


3.5 stars out of 65 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Philly Sandwich Bar. Want to know more? Find out more.

28 May 2024 at 23:35 2 uur moeten wachten voor een sms van geannuleerde bestelling??
21 May 2024 at 21:38 Alles was helaas koud, best koud drankjes niet samen geven. Voor de rest was het wel lekker ondanks dat het koud was .
19 May 2024 at 23:30 I did not get my order
18 May 2024 at 21:07 Eten was koud toen het aankwam, heel jammer.
12 May 2024 at 21:50 Eten was goed
11 May 2024 at 19:51 Eten was goed maar mogde toch iets meer cheddar erop aangezien een cheese steak is
9 May 2024 at 22:08 Wow… amazinggg
8 May 2024 at 20:58 Heel lekker en was nog steeds warm bij aankomst desondanks de tijdsduur
1 May 2024 at 8:41 I got the curly fries and a cheesesteak with mild provolone. Hours after eating i started getting stomach pain. At night i puked the whole order out… Not so sure if i will order again here.
28 Apr 2024 at 20:08 2u moeten wachten en het eten was koud en sompig.
3 Mar 2024 at 19:11 Eerst levering om 45min, nadien steeds aangepast tot het uiteindelijk in totaal 2 uur was. Telefonisch niet bereikbaar. Bestelling na 1,5u wachten geannuleerd door takeaway. Nooit meer!
2 Mar 2024 at 18:39 Was goed optijd nog goe warm en super lekker topper